Profiteer van GRATIS verzending bij een aankoop vanaf €50
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Winkel: Rotterdam Centrum, Hoogstraat 181
Door drukte bij Post NL mogelijk langere levertijd

Retourneren

Retourvoorwaarden 'algemene voorwaarden'

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.

Zo retourneer je een artikel
Bij je bestelling zit een retourformulier en een voorgedrukt adreslabel. Geef op het retourformulier aan welk artikel je wilt retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Je kunt een retourzending ook afgeven bij Soccer2000 aan de Hoogstraat 181. Laat in dat geval de doos of zak open, zodat de winkelier het retourformulier verder kan invullen. Je krijgt vervolgens een afgiftebewijs mee. Retourzendingen via de winkel zijn kosteloos.

Zo kun je een artikel omruilen
Bij je bestelling zit een retourformulier en een voorgedrukt adreslabel. Geef op het retourformulier aan welk artikel je wilt omruilen en stuur het artikel terug Soccer2000. Het omruilen van een artikel voor een andere maat is niet altijd mogelijk en afhankelijk van de voorraad. Indien mogelijk, zullen wij het artikel in de gewenste maat leveren. Mocht het niet mogelijk zijn, dan zullen wij contact met u opnemen.

Je kunt artikelen retourneren:

  • binnen 14 dagen na levering.
  • wanneer het artikel compleet, nieuw (geen vlekken en/of slijtage), ongedragen en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de onbeschadigde originele verpakking en in elk geval deugdelijk verpakt met labels en (prijs)kaartjes nog aangehecht.
  • als de pakbon of een (kopie) van de factuur, of ander aankoopbewijs mee wordt gestuurd in de verpakking.
  • u kunt gebruik maken van het adreslabel dat je wordt aangeleverd bij de levering van de bestelling.

Indien u verder bent gegaan dan noodzakelijk is voor de beoordeling of u het product wenst te behouden, mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan aan u doorberekenen.

Er zijn artikelen die niet geretourneerd kunnen worden. Het gaat daarbij om:

  • Artikelen die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.
  • Artikelen die duidelijk van persoonlijke aard zijn.
  • Artikelen die vanwege hygiëne niet geretourneerd kunnen worden en verzegeld zijn verstuurd en waarvan de verzegeling is verbroken.

Bedenktijd
Wanneer je de bestelling ontvangt, controleer dan direct of alle artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice 010-7633030

Bestel je op www.soccer2000.nl, dan heb je een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat jij, of een aangewezen derde, het laatste artikel van de totale bestelling hebt ontvangt. Tijdens de bedenktijd dien je voorzichtig met de toegezonden artikelen om te gaan. In de bedenktermijn kun je beoordelen of je het/de artikel(en) wilt houden. Je mag het/de artikel(en) proberen/passen zoals je dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang je niet besloten hebt het artikel daadwerkelijk te houden, mag je het niet gebruiken.

Geld terug
Wanneer je een artikel retourneert, wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontbinding terugbetaald via de wijze waarop je ook hebt betaald. Wij mogen hiermee echter wel wachten totdat de producten retour zijn ontvangen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien uw bestelling onder de € 50,- bedraagt en u retourneert het artikel dan zijn de verzendkosten van € 5,00 voor uw rekening.

Retourkosten
Alle kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant mits er een andere afspraak is gemaakt en er een retourlabel is bijgevoegd door Soccer2000.

Mocht u het adreslabel kwijtgeraakt zijn: ons retouradres is Soccer 2000, Hoogstraat 181, 3011PM,Rotterdam.

Ruilen of retourneren in de winkel Soccer 2000

Een online aankoop kun je ook retourneren in de winkel. Vergeet niet om je pakbon mee te nemen en zorg ervoor dat het artikel in goede staat verkeert. Het aankoopbedrag wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst van het artikel in de winkel die heeft geleverd, op je rekening gestort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »