• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

VOETBALSCHOENEN (26)

Merken
Kleur 2
Kleur
Toon 1 - 24 van 26

VOETBALSCHOENEN

Hier kan je een keuze maken uit onze ruime collectie voetbalschoenen. Bij Soccer2000.nl koop je je voetbalschoenen makkelijk, veilig en snel. Wij bieden Voetbalschoenen aan van o.a. Nike en Adidas. Soccer2000 biedt de nieuwste voetbalschoenen tegen de voordeligste prijzen en deze zijn terug te vinder onder het kopje ‘nieuw’.

De stuntprijzen en aanbiedingen vind je in de ‘Sale’ van Socer2000. De kortingen binnen deze Sale kunnen oplopen tot wel 70%. Genoeg redenen om deze Sale pagina eens te bekijken en wie weet vind jij een koopje die bij jou past.

Ben jij op zoek naar nieuwe voetbalschoenen? Dan ben je bij Soccer2000 aan het juiste adres. Zo beschikken wij altijd over de populairste en nieuwste modellen van Nike & Adidas op het hoogste level. Er zijn veel merken die hun best doen om op verschillende manieren je aandacht te krijgen of dat jouw favoriete voetballers de schoenen dragen die jij ook graag wilt hebben. Omdat Nike & Adidas de grootste merken zijn in het voetbalwereld verkopen wij alleen die twee merken op het gebied van voetbalschoenen. Het is belangrijk dat je de juiste voetbalschoenen neemt die bij jouw past en waar voor je het gaat gebruiken. Je kan zomaar de verkeerde schoenen uitkiezen wat invloed kan hebben op je prestaties of dat je op verkeerde noppen speelt wat een gevolg kan hebben tot blessures.

Welke type voetbalschoenen bestaan er?

Er wordt steeds vaker gevoetbald op verschillende ondergronden. Standaard wordt er nog op gras gevoetbald, maar steeds vaker is kunstgras de plaatsvervanger. Zaalvoetbal blijft daarnaast erg populair en het is belangrijk dat voor elk type ondergrond de juiste voetbalschoen gedragen wordt. Ons assortiment is onderverdeeld in vijf verschillende type voetbalschoenen: 

Firm Ground (FG)

Soft Ground (SG)

Turf (TF)

Artificial Ground (AG)

Indoor (IN)

Lees meer